Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen med TvättMästarn®

Tidigare Event


Giff-Cupen i Tidaholm 2015


Vi på TVÄTTMÄSTARN är både glada och stolta över att, som sponsor, vara en del av Giff-Cupen 2015. En fantastisk cup med bra organisation som, precis som TVÄTTMÄSTARN, växer för varje år som går. Framgången för oss båda stavas nöjda kunder/deltagare som hela tiden hittar tillbaka.

Håll gärna utkik på denna sida för våra roliga tävlingar och erbjudanden i samband med Giff-Cupen 25-26 april.

Ni som vill köra en vända TVÄTTMÄSTARN innan Giff-Cupen, meddela oss vilken klass ni kommer spela i innan ni påbörjar er försäljning så fixar vi till en rolig tävling med fina säljpriser!

Vi ses i Tidaholm!Skadevi Cup 2014

OJ! Vad blött det var - men - OJ!  Vad kul vi hade!!

Som alla ni som kom till vårt event-tält vet tävlades det om Vem-skjuter-hårdast i Speedshooting och man kunde också Gissa-hur-många-maskindisktabletter-finns-i-burken.  Speedshootingen gick verkligen varm och till och med målet gick sönder! Så många som ville vara med i Vem skjuter hårdast och GissaMaskindisktabletter, hoppas ni hade lika kul som vi!

Vinnare av Speedshooter var: 

Alva från Onsala (F13)
Jesper S i Tölö (P12)
STORT GRATTIS till er!!

(Meddela era adresser till oss på info@tvattmastarn.se eller så kontaktar vi er i början av augusti)

Det var tappra deltagare på denna cup med tanke på att vädrets makter inte var på vår sida, dock får ju sägas att det inte var någon som beklagade sig över huvudtaget, vilket ju tyder på att fokusen låg på rätt sak!

Det var ett väl utfört cup-arrangemang och märks att det finns erfarenhet hos arrangörerna.Tack Skadevi Cup för ett kanon-arrangemang!

Vi vill också tacka alla som kom och tittade in hos oss! Det mottagande vi på TVÄTTMÄSTARN fick av ledare och föräldrar gällande koncept och produkter var enastående!

För er som inte hunnit kontakta oss ännu så kom ihåg att vår Skadevi Cup-kampanj med 24 % högre förtjänst gäller ALLA de nya lag och klasser som startar sin försäljning innan sista september.

Gå också gärna in på vår facebooksida och var med i tävlingen om antingen ett fifa 15, en porschekniv eller produkter från TVÄTTMÄSTARN 

Tack till alla för en härlig cup!!