Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen med TvättMästarn®Frågor & Svar


Är produkterna miljömärkta?

83% av produkterna som lämnar vårt lager är miljömärkta med Svanen. TVÄTTMÄSTARN´s miljömärkta produkter gör det lättare att tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen.


Kan jag använda era produkter om jag är allergisk?

Ur allergisynpunkt kan alla använda toapapper, hushållspapper och maskindisktabletter. Dessutom har vi ett väl beprövat allergitvättmedel som rekommenderas av Astma & Allergiförbundet. De flesta som är överkänsliga kan använda detta. Däremot bör allergiker, som alltid, vara försiktiga med sköljmedel.


Finns det möjlighet att få hem prover innan man börjar sälja?

Absolut, vi är stolta över våra produkter och de tål verkligen att testas. TVÄTTMÄSTARN bjuder på proverna till dig som är ledare eller blivande kontaktperson. Det är ett utmärkt sätt att ta reda på vad det är ni ska sälja så att du med egna ord kan beskriva produkterna för gruppen. 


Måste vi lägga ut några pengar i förväg?

Nej, fakturan förfaller inte förrän 30 dagar efter leverans så ni har god tid att samla in pengarna från alla era kunder.


Vad är speciellt med TVÄTTMÄSTARN´s produkter?

Den stora skillnaden med TVÄTTMÄSTARN´s produkter och det som finns i dagligvaruhandeln är att du doserar mycket mindre. Produkterna innehåller inga onödiga utfyllnadsmedel och du betalar lite mer per kilo och liter, men istället får du ut fler tvättar per kilo. Toapappret kostar mer per rulle men i gengäld räcker det mycket längre. 12 toarullar motsvarar 48-72 vanliga rullar omräknat i meter.


Måste vi sälja för en viss summa?

Nej, vi ställer inga krav. Ni tjänar 42 kronor från det första sålda paketet.


Vad menas med säljperiod?

Från den dagen som ni börjar sälja, tills dess att hela första beställningen är lagd, vanligtvis 4 veckor.


Vad gör vi när någon vill beställa fler paket efter att vi lagt en order?

Kompletterande beställningar kan göras när som helst inom 6 månader. Väljer ni då att själva leverera och ta betalt så får ni givetvis förtjänsten oavsett om betällningarna görs till ert lag/er klass eller direkt till TVÄTTMÄSTARN. Vi samlar med jämna mellanrum ihop era efterbeställningar som sedan levereras till er på överenskommen tid så ni kan dela ut allt samtidigt
Väljer ni att INTE sköta levereransen till kund så ombesörjs det av TVÄTTMÄSTARN och då går överskottet istället till BARNCANCERFONDEN.

Läs mer härVad händer när 6 månader har gått?

Vill ni fortsätta samarbetet med TVÄTTMÄSTARN så kan ni antingen påbörja en ny säljperiod direkt, avsluta eller ta en paus och fortsätta senare. Börjar ni om direkt så behåller ni era kunder som ”era”. I annat fall räknas de som ”fria” och andra som vill tjäna pengar till sitt lag eller sin klass får sälja till dem.


Hur lägger jag in Tvättmästarn´s Dubbel, Trippel & Fyrling?

Du lägger in varje enskild produkt som vanligt på din beställningslista. Exempelvis på en Trippel med Kulörtvätt, Disktabletter & Hushållspapper, då lägger du in 1st Kulörtvätt, 1st Disktabletter & 1st Maxrullen Hushåll. Priset som visas kommer vara det ordinarie priset UTAN paketrabatten. Rabatten lägger vi på Tvättmästarn in när vi hanterar din order. Den den kommer vara med på din plocklista som kommer med när ditt lag eller din klass får leveransen.

Hur gör vi om en kund vill byta eller reklamera en produkt?

Om kunden får en produkt som är felaktig eller en förpackning som är trasig så tar kunden kontakt direkt med TVÄTTMÄSTARN som då åtgärdar felet. 


Har ni fler frågor om hur ni tjänar ännu mer pengar till laget, klassen eller föreningen, tveka inte att kontakta oss på TVÄTTMÄSTARN för mer information!