Segrande lag i Wolf Cup 2013, FBI Tullinge. Grattis till Guldet!

Tjäna pengar till klassen, klassresan, laget eller föreningen. Wolf Cup 2013

Silverplats i Wolf Cup 2013, Ingarö IF Gul. Grattis till Silvret!

Som Wolf Cups huvudsponsor vill vi på TVÄTTMÄSTARN tacka ALLA spelare, ledare och publik som bidrog till att göra Wolf Cup på Ingarö till en härlig tillställning. Stort grattis till FBI Tullinge som tog hem turneringssegern, vi sänder även en guldstjärna till Tullinges föräldrar och fans, vilken skön inramning ni skapade med era pukor, trumpeter och hejarramsor. Föredömligt!

Kul att intresset för TVÄTTMÄSTARN´s unika koncept blev så stort. Såväl under cupen som nu i efterhand har responsen varit riktigt bra. Att tjäna pengar till laget är ju inget nytt, men kombinationen av förbrukningsvaror och att ni som lag fortsätter tjäna pengar 4 månader efter avslutad försäljning, DET är nytt! Alltså mer pengar till kassan för mindre arbete!


Till alla deltagande lag i Wolf Cup 2013 erbjuder vi upp till 15 % extra förtjänst på er försäljning.

Detta gäller lag som anmäler sitt intresse senast 31 augusti 2013 och påbörjar en försäljning innan 30 september 2013, (obs! Intresseanmälan är inte bindande). Kontakta TVÄTTMÄSTARN för mer info.

Avslutningsvis vill vi gratulera alla spelare som blev utnämnda till ”Lagets kämpe”, vi på TVÄTTMÄSTARN hoppas att ni alla bär ert pris med stolthet!

TVÄTTMÄSTARN tackar för en fin turnering och ett positivt bemötande, på återseende!

Klicka här för lite bilder från Wolf Cup.